Kirjoittaja: Steve McDaniel, kansainvälinen johtaja

Tähän aikaan vuodesta minulla on nöyrä etuoikeus jakaa sydämeni kannattajiemme kanssa. Jatkuva tukesi tarkoittaa meille maailmaa Living Water Adopt-A-Child.

rehellisesti, Guatemalan maa todella kamppaili tänä vuonna. Kun halusimme tehdä ministry tavalliseen tapaan - joka sisälsi viikoittaisia ​​seurakunnan kokoontumisia ja henkilökohtaisen lämpimän aterian sadoille - meidän piti tehdä joitakin radikaaleja muutoksia strategioihin. Silti Jumala on käyttänyt näitä muutoksia voimakkaasti!

Viemme nyt kirkon ja sponsoroinnin ihmisille. Menemme kaduille ja lähiöihin ja kyliin. Vaikka meillä on kunnia tehdä humanitaarista työtä jakamalla ruokaa, menemme paljon pidemmälle rukouksen ja evankelioimisen kautta. Lyhyesti sanottuna otamme evankeliumin ulos, ja niiden ihmisten määrät, joihin yrityksemme vaikuttaa ministry ovat erittäin rohkaisevia.

Albanian muutos on hämmästyttänyt minua tuhansien kilometrien päässä. Palvelemme nyt noin 900 lasta sponsoriohjelmissamme siellä. Suurin osa heistä on kotoisin sunimuslimikotoa, sillä kristinuskon osuus väestöstä on alle 1 %. Siitä huolimatta synnytimme sinne uuden seurakunnan, ja se kukoistaa Hengen dynaamisten liikkeiden alla.

Lisäksi iloitsemme seuraavista voitoista:

  • Ruokintaohjelmat laajenevat: Guatemalassa ruokimme sponsoroituja lapsia ja heidän perheitään ruokapakettien jakelulla. Albaniassa lisäsimme kolme uutta ruokintakeskusta. Vaikka COVID-19-pandemia on estänyt meitä tarjoamasta lämpimiä aterioita, toivomme normaalien ruokintaohjelman toiminnan jatkamista vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana.
  • Lääketieteelliset klinikat palvelevat: Kun julkiset sairaalat täyttyivät COVID-19-potilaista ja Guatemalan hallitus julisti katastrofitilan, klinikkamme ryntäsivät auttamaan.
  • Evankeliumi kukoistaa ja kirkot laajentuvat: Näiden uusien kanssa ministry Ihmiset, joita emme olisi koskaan aikaisemmin saavuttaneet, kuulevat ja ottavat vastaan ​​hyvän uutisen Jeesuksesta. Itse asiassa etsimme aktiivisesti maata uuden kirkon rakentamiseksi ja ruokintaohjelman rakentamiseksi Chichicastenangoon, Guatemalassa.

Pitkäaikainen sitoutumisemme joulun viettoon jatkuu myös. Jokainen rekisteröity lapsi, yksinhuoltajaäiti ja leski, riippumatta siitä, onko se sponsoroitu tai ei, siunataan lahjalla. Guatemalassa tämä luku lähestyy 7,000 1,000:ta ja yli XNUMX XNUMX Albaniassa.

Jumalan armolla ja kumppanuudellasi olemme Hänen todistajiaan Quichén vuorilla ja Albanian hiekkateillä. Minulle nämä paikat ovat "maan ääriä", jotka kuvataan Apostolien teot 1:8:ssa.

Käy Anna nyt -verkkosivumme tehdä verovähennyskelpoinen lahjoitus 31. joulukuuta mennessä.

Anteliaisuutesi koskettaa useampaa elämää kuin et koskaan tiedä tässä elämässä!

Anna nyt