Jumala ylittää edelleen odotuksemme ministry of Living Water Adoptia lapsi (LWAAC). Hänen huolenpitonsa ja lahjoittajien tuen ansiosta käynnistämme uuden ohjelman Guatemalassa!

Uusinta sijaintiamme kehitetään nyt Chulumalissa, Quichessä, yli 10 hehtaarin maalla. Uuden kiinteistön työmaatutkimus valmistui 17. maaliskuuta, ja toivomme pääsevämme pian eteenpäin uudessa rakennuksessa, joka isännöi meidän 10. ruokintaohjelma Guatemalassa.

Suunnitelmissa on myös porata a vesi hyvin, joka tarjoaa raikasta, puhdasta vettä täydentämään ruokintaohjelmaa.

Chulumal-ohjelmien tuleva kehitys sisältää a klinikka jossa paikalliset saavat käyttöönsä lääkäreitä ja lääkkeitä, joita he muuten joutuisivat matkustamaan monta kilometriä saadakseen. A Living Water kirkko rakennetaan myös auttamaan antamaan pastoraalista tukea ihmisten hengellisten tarpeiden hoitamiseksi.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi kaikki uusimmat päivitykset uudesta Chulumal, Quiche -ohjelmasta Facebook, Instagram että Twitter.

Harkitse tukemistasi ministry LWAAC:n avuksi eteenpäin tässä jännittävässä uudessa työssä, jonka Jumala on asettanut eteemme.