On jännittävää nähdä, miten se toimii Living Water Adopt-A-Child on laajentunut sekä Guatemalassa että Albaniassa viimeisen kahden vuoden aikana COVID-19-viruksesta huolimatta – ja ehkä jopa sen vuoksi. Meidän on täytynyt kääntyä ja sopeutua pandemian luomiin moniin haasteisiin, mutta Jumala on uskollinen, ja jatkamme ponnistelujamme tehtävässämme huolehtiaksemme "näistä pienimmistä".

Meillä on nyt lähes 7,200 3,000 rekisteröityä lasta Guatemalassa, mutta yli XNUMX XNUMX heistä on vielä sponsoroimatta. 11. ohjelma on meneillään Guatemalassa lähellä Chichicastenangon kaupunkia. Sieltä on ostettu ostettu tontti, johon tulee uusi kirkko, ruokintaohjelma sekä lääkäri- ja hammasklinikka.

Albaniassa 8. ohjelma ja kirkko istutettiin Elbasanin kaupunkiin vuonna 2021. Meillä on tällä hetkellä noin 1,150 360 lasta rekisteröityneenä albanialaisiin ohjelmiimme, joista XNUMX odottaa edelleen sponsorointia. Tälle vuodelle on suunnitteilla myös uusi ohjelma pääkaupungissa Tiranassa, jonne ilmoittautuu 300 lasta lisää.

Yli 100 nuorta aikuista Albania-ohjelmissamme työskentelee parhaillaan Christianity Exploredin raamatuntutkistelusarjan kautta. Tämä elämää muuttava matka vie osallistujat Markuksen evankeliumin läpi seitsemään interaktiiviseen istuntoon, joissa tutkitaan Jeesuksen identiteettiä, tehtävää ja kutsua. Toivomme, että tämä materiaali on katalysaattori, joka saa nuorisomme jumalallisiin johtotehtäviin yhteisöissään.

On ollut siunaus seurata ohjelmiemme kasvavan tasaisesti viimeisen kahden vuoden aikana, jopa vastoinkäymisissä. Kun laajennamme aluettamme ja löydämme uusia mahdollisuuksia olla Jeesuksen käsissä ja jaloissa, näiden aloitteiden tukemiseen tarvitaan lisää rahoitusta. Tarve on suurempi kuin koskaan huolehtia tuhansista lapsista, joilta puuttuu ravitsevia aterioita, sairaanhoitoa ja muita perustarpeita.

Etsimme kumppaneita kulkemaan rinnallamme ja annamme toivon lahjan sitä eniten tarvitseville. Alle 1 dollarilla päivässä voit sponsoroida lasta Guatemalassa tai Albaniassa auttaaksesi muuttamaan elämää ja antamaan toivoa "näistä pienimmille".