Steve & Ana McDanielilla oli kunnia jakaa Living Water tarina Cedar Creekin kirkon kanssa Aikenissa, Etelä-Carolinassa sunnuntaina 21. toukokuuta. Steve on kansainvälinen johtaja Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) ja hänen vaimonsa Ana toimii johtokunnan hallituksen jäsenenä.

Steve aloitti viestinsä tunnustamalla nykymaailmassamme olevat monet haasteet ja sen tosiasian, että COVID-19 on pahentanut niitä. Hän huomautti, että mikään näistä ongelmista ei ole uusi – ne on yksinkertaisesti tuotu esiin pandemian jälkeen. Sitten hän rohkaisi kuulijoita tällä julistuksella:

"Kyllä meillä on ongelmia. Kyllä, pandemia on edelleen olemassa. Kyllä, kaikkia näitä vaikeita tilanteita on. Mutta haluan muistuttaa, että meillä on vastalääke tälle kaikelle, ja hänen nimensä on Jeesus Kristus. Hän on elävä toivomme."

Steve jatkoi jakamaan lyhyen historian ministry LWAAC:sta ja miten hän tuli mukaan. Hän selitti jyrkän kontrastin Guatemalan köyhyyden ja vaurauden ja Albanian muslimiväestön ylivoimaisen määrän välillä – kaksi syytä, miksi Jumala on kutsunut meidät palvelemaan näissä maissa.

Siirtymisen aiheeseen siirtyessään Steve puhui siitä, kuinka meidän ministry voitti pandemian haasteet. Kuten kaikki muutkin, me käännyimme. Kun kirkot suljettiin, otimme kirkon ihmisille. Kun emme voineet palvella ihmisiä keittiössämme, aloimme toimittaa ruokakorit. Löysimme julkisia kouluja strategisille alueille, joissa voisimme ruokkia lapsia ja kertoa evankeliumia.

"Jos avaamme silmämme, siirtymät tarjoavat meille aina mahdollisuuksia", hän sanoi.

Steve päätti puheensa muistutukseen siitä, että Jumala on kanssamme, riippumatta siitä, missä olemme tai mitä käymme läpi.

"Jos olimme Jumalan kanssa ennen siirtymää ja pysymme Jumalan kanssa siirtymän aikana, Jumalan sanan eheydestä, hän on kanssamme siirtymän jälkeen."

Haluamme esittää vilpittömät kiitoksemme Cedar Creek Churchille siitä, että olemme saaneet jakaa LWAAC:n sydämen uskonyhteisösi kanssa! Tukesi mahdollistaa sen meidän ministry palvella ja jakaa Jeesuksen rakkaus "näistä vähimmille".

Katso Steven koko viesti: