Sponsoroidut lapsemme, sponsoroitujen lasten perheet ja muut palvelemissamme köyhissä yhteisöissä saavat ennaltaehkäisevää lääketieteellistä hoitoa ja apua välittömien lääketieteellisten tarpeiden (esim. sairauden, vamman jne.) yhteydessä. Parin viime vuoden ajan olemme olleet siunattuja työskennellä ABC Family Health Centerin kanssa Tiranassa, Albanian pääkaupungissa ja suurimmassa kaupungissa. Tänä aikana järjestö on koordinoinut muutamia erityisiä lääketieteellisiä kampanjoita kylissä, mutta nyt astumme uuteen järjestelyyn, joka tarjoaa entistä johdonmukaisempaa apua tarvitseville.

Uuden kumppanuussuhteemme puitteissa ABC:n tiimit vierailevat ohjelmissamme säännöllisesti – todennäköisesti kerran kuukaudessa – arvioidakseen potilaiden tarpeita ja tarjotakseen apua mahdollisuuksiensa mukaan.

Ensimmäinen näistä säännöllisistä klinikoista järjestettiin viime kuussa Katjelissa, joka sijaitsee lähellä Albanian itärajaa. Tilaisuus toteutettiin ammattitaidolla ja aidosti palvelijoita kohtaan.

Tiedämme, että nämä säännölliset ilmaiset klinikat ovat suuri siunaus Albanian kyläläisille, joilla ei ole varaa tarvitsemaansa lääketieteelliseen apuun. Ilman ABC Family Health Centerin lääkäreiden anteliasta tukea nämä ihmiset kärsisivät edelleen helposti hoidettavista vaivoista.

Auta meitä tarjoamaan lääketieteellistä hoitoa vielä useammalle "näistä pienimmille" Jeesuksen nimessä. Lahjoita tänään!