Niin suuri osa siitä, mitä teemme, liittyy "vähimpien näistä" fyysisten tarpeiden tyydyttämiseen. Tarjoamalla aterioita, sairaanhoitoa ja muita perustarpeita luomme yhteyden palvelijoihinsa, mikä avaa mahdollisuuksia vastata myös heidän henkisiin ja tunnetarpeisiinsa. Tavoitteemme on vaikuttaa koko ihmiseen – mieleen, kehoon ja henkeen.

Näimme äskettäin tämäntyyppistä kokonaisvaltaista muutosta Martin-nimisen miehen elämässä. Hyvin erityinen kastetilaisuus pidettiin uimahallissa Escuintlassa, Guatemalassa, jossa kastettiin 15 lasta ja aikuista, mukaan lukien Martin. Hän kertoi voimakkaan todistuksen siitä, kuinka hänen elämänsä muuttui ministry of Living Water Adoptia lapsi (LWAAC).

Martin oli käytännössä sokea, ja hän tunsi tiensä pitkin kaupungin muureja päästäkseen kirkkoon ja ruokintaohjelmaan. LWAAC-sponsoreidensa anteliaisuuden ansiosta hän pystyi saamaan tarvittavaa lääketieteellistä hoitoa näön palauttamiseksi. Nyt hänen hengellinen näkönsä on myös palautunut. Ylistä Jumalaa!

Voit auttaa vaikuttamaan Martinin kaltaisten ihmisten elämään M25-ohjelmamme avulla. Matteus 25:n innoittamana nämä sponsoroinnit tukevat vanhuksia, leskiä ja muita heikossa asemassa olevia aikuisia ruoalla, lääketieteellisellä avulla ja sielunhoidolla.