Ukrainassa käynnissä oleva sota on johtanut polttoaineiden hintojen huomattavaan nousuun kaikkialla Euroopassa, myös Albaniassa. Tämä on johtanut ruoan ja muiden välttämättömien hintojen nousuun. Albanian ruokakustannukset nousivat kesäkuussa 2022 13 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna. Inflaatio on jopa herättänyt mielenosoituksia, ja mielenosoittajat ovat pyytäneet hallitusta osallistumaan asiaan.

Albanian kansa tarvitsee apuamme nyt enemmän kuin koskaan. Jokainen ohjelmaamme rekisteröitynyt lapsi saa 4-6 viikon välein ruokalaatikon, ja on uskomatonta, mitä jokaiseen laatikkoon voi pakata! Ne ovat täynnä välttämättömiä tarvikkeita, jotka auttavat tarjoamaan kotitekoisia aterioita koko perheelle, mukaan lukien ruokaöljyä, säilöttyjä tomaatteja, pastaa, jauhoja, riisiä ja sokeria.

Ennen pandemiaa näiden laatikoiden ostaminen, täyttäminen ja toimittaminen maksoi meille noin 10 dollaria. Nyt maailmanlaajuisten hintojen noustessa ne maksavat hieman yli 13 dollaria kappaleelta. Koska toimitamme noin 1,000 XNUMX laatikkoa kuukaudessa, tämän ratkaisevan tärkeän tukeminen vaatii huomattavan määrän resursseja. ministry.

Olemme kiitollisia jokaisesta ylimääräisestä dollarista, jonka olemme saaneet kannattajiltamme, jotta voimme jatkaa työtämme huolehtien "näistä pienimmistä" Albaniassa. Kaikki mitä teemme, tehdään Jeesuksen nimessä. Harkitse rukoillen ryhtymistä kuukausittain tukijaksi, joka auttaa kompensoimaan nousevia kulujamme ministry.

Anna nyt