Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) UK on sitoutunut suojaamaan ja säilyttämään yksityisyytesi. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka hoidamme henkilötietojasi, ja kerrotaan yksityisyyden suojasta ja siitä, miten laki suojaa henkilötietojasi.

Yksityiskohtainen tässä tietosuojailmoituksessa on miten Adopt-A-Child Iso-Britannia kerää ja käsittelee henkilötietojasi käyttämällä verkkosivustoamme ja muita keinoja, mukaan lukien posti, puhelin ja sähköposti.

1. Keitä olemme

Adopt-A-Child Isossa-Britanniassa on skotlantilainen hyväntekeväisyysjärjestö nro SC 029685 ja Charitable Company Limited by Guarantee, nro 202663. Toimisto: AAC, Culloden Center, Keppoch Road, Culloden, Inverness, IV2 7LL Skotlanti.

Tämän ilmoituksen yhteydessä "me", "meidän" ja "me" viittaa Adopt-A-Child Isossa-Britanniassa (rekisterinpitäjä). Tämä tarkoittaa, että olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja valvomme niiden käsittelyä tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Käyttämällä verkkosivustoamme (www.livingwateradoptachild.org) hyväksyt ja hyväksyt tässä ilmoituksessa kuvatut käytännöt.

2. Kuinka saamme henkilökohtaiset tietosi

2.1. Suurin osa käsittelemistämme henkilökohtaisista tiedoista on meille suoraan toimittama meille yhdestä seuraavista syistä:

  1. a) Lähetät meille kyselyn

  2. b) rekisteröidyt lapsen sponsorointiin

  3. c) Kun lahjoitat verkossa

  4. d) Tilaa postituslistallemme

  5. e) Haet työpaikkaa kanssamme, eli annat ansioluettelon tai muita tietoja itsestäsi

    tiettyihin tarkoituksiin

Jos otat meihin yhteyttä, voimme pitää kirjaa tästä kirjeenvaihdosta. Jos lähetät meille henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka tunnistavat sinut sähköpostitse, saatamme pitää sähköpostiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, ja käytämme näitä tietoja vain niihin tarkoituksiin, joihin ne on annettu tai suostumme.

2.2. Saamme henkilökohtaisia ​​tietoja myös epäsuorasti seuraavissa tilanteissa:

  1. a) Saamme henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä.

  2. b) Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, voimme kerätä automaattisesti teknisiä tietoja sinusta

    laitteet, selaustoiminnot ja kuviot. Keräämme nämä henkilötiedot käyttämällä

    evästeet, palvelinlokit ja muut vastaavat tekniikat.

  3. c) tekniset tiedot, kuten IP-osoite, selaimen tyyppi ja versio, analytiikan toimittajilta,

    mainontaverkot ja hakutietojen tarjoajat.

  4. d) yhteystietosi, taloudelliset tiedot ja tiedot tapahtumastasi

    teknisten maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajat.

  5. e) henkilöllisyytesi ja yhteystietosi julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten sosiaalisesta mediasta

    sivustoja.

  6. f) Työntekijämme antaa yhteystietosi hätäyhteyshenkilönä tai erotuomarina.

3. Mitä teemme henkilökohtaisten tietojen kanssa

Tämä tietosuojailmoituksen osa antaa selkeyttä siitä, mitä teemme henkilökohtaisten tietojen kanssa. Tätä tarkoitusta varten olemme ryhmitelleet henkilötietosi seuraaviin luokkiin:

Luokka: Kun lähetät meille kyselyn ja / tai tarjoat apua

1. Tarkoitus

Antaaksesi sinulle tietoja kyselyäsi ja pystyä vastaamaan sinulle vastaavasti.

2. Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle

Sopimusperusteinen

3. Mitä tietoja tarvitsemme / ja mitä kerätään?

Tarvitsemme sinulta tarpeeksi tietoa kyselyyn vastaamiseksi, kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kirkon tiedot.

4. Mitä teemme sen kanssa

Pidämme kirjaa tietoistasi ja siirrämme sitten nämä tiedot käsiteltävän liiketoiminnan oikealle alueelle. Pidämme myös kirjaa vastauksestamme.

5. Kuinka kauan pidämme sitä

6 kuukauden kuluttua viimeisestä toimenpiteestä. Ellei kirjeenvaihto koske uutta sopimusta, niin se pidetään 7 vuotta.

6. Käytämmekö mitään prosessoreita?

Living Water Adopt-A-Child (verkkosivuston isäntä).

Luokka: Kun rekisteröidyt lapsen sponsoriksi

1. Tarkoitus

Jotta voimme varmistaa, että meillä on tarvittavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle hyväksyttävän palvelun.

2. Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle

Sopimusperusteinen

3. Mitä tietoja tarvitsemme / ja mitä kerätään?

Sponsoriohjelmaamme varten vaadimme tiettyjä tietoja sinusta, kuten nimi, osoite, yhteyshenkilön puhelinnumerot, sähköpostiosoite, kirkko, lahja-apusopimus, pysyvän tilauksen pankkitiedot (ilmastointinumero, lajittelukoodi) - kaikki lähetetään pankkiin, emme tallenna mitään tietoja, adoptoidun lapsen numero ja etunimi.

4. Mitä teemme sen kanssa

Pidämme kirjaa tietoistasi, paperimuodossa ja sähköisenä kopiona. Kaikki maksutiedot pidetään turvassa PCI-vaatimustenmukaisuuden mukaisesti.

5. Kuinka kauan pidämme sitä

7 vuoden ajan sponsorointisopimuksen päättymisen jälkeen.

6. Käytämmekö mitään prosessoreita?

Luovuttaja täydellinen; Lahjoittajakauppa; Living Water Adopt-A-Child.

Luokka: Kun lahjoitat verkossa

1. Tarkoitus

Varmista, että lahjoituksesi käsitellään ja käsitellään oikein.

2. Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle

Sopimusperusteinen

3. Mitä tietoja tarvitsemme / ja mitä kerätään?

Tarvitsemme tarpeeksi tietoa lahjoituksen hallitsemiseksi, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumerot, maksutiedot.

4. Mitä teemme sen kanssa

Pidämme kirjaa tietoistasi, paperimuodossa ja sähköisenä kopiona. Kaikki maksutiedot pidetään turvassa PCI-vaatimustenmukaisuuden mukaisesti.

5. Kuinka kauan pidämme sitä

7 vuoden ajan lahjoituksen vastaanottamisesta.

6. Käytämmekö mitään prosessoreita?

Luovuttaja täydellinen; Lahjoittajakauppa; Living Water Adopt-A-Child.

Luokka: Kun tilaat postituslistallemme

1. Tarkoitus

Jotta voimme lisätä henkilökohtaisia ​​tietojasi postituslistaan, jotta saat uutisia ja tärkeitä päivityksiä.

2. Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle

Suostumus

3. Mitä tietoja tarvitsemme / ja mitä kerätään?

Tarvitsemme sinulta tarpeeksi tietoa, jotta voimme lisätä tietosi postitusluetteloomme ja voit vastaanottaa pyydetyt tiedot, kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

4. Mitä teemme sen kanssa

Lisäämme yhteystietosi postituslistatietokantaan, jota sitten käytetään työkaluna hyväksyttyjen tietojen lähettämiseen. Käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, jos olet suostunut siihen.

5. Kuinka kauan pidämme sitä

Suostumuksenne ajaksi. Kun suostumus on peruutettu / peruutettu, henkilötietosi poistetaan turvallisesti postituslistaltamme.

6. Käytämmekö mitään prosessoreita?

Living Water Ottaa ottolapseksi; Luovuttaja täydellinen; Johnston Mailing.

Luokka: Kun haet työtä kanssamme

1. Tarkoitus

Arvioidaan soveltuvuus haettuun rooliin / asemaan. Lisäksi henkilöllisyyden vahvistaminen ja tarvittaessa pätevyyden vahvistaminen.

2. Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle

Sopimuksen toteuttamiseksi tai ennen sopimuksen tekemistä. Noudata lakien tai säännösten vaatimuksia.

3. Mitä tietoja tarvitsemme / ja mitä kerätään?

Käytämme antamiasi yhteystietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä hakemuksen etenemiseen. Käytämme muita antamiasi tietoja arvioidaksesi sopivuutesi rooliin, kuten yhteystiedot, ansioluettelotiedot, erotuomarit.

Käytämme kaikkia rekrytointiprosessin aikana antamiasi tietoja edistääksesi hakemustasi tarjotaksemme sinulle kanssamme työsopimuksen tai täyttääksemme tarvittaessa lain tai lainsäädännön vaatimukset, kuten henkilöllisyyden vahvistamisen, oikeuden työskennellä työmaa, pankkitiedot, hätäyhteystiedot, terveyskysely.

Emme jaa mitään antamiasi tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

4. Mitä teemme sen kanssa

Pidämme kirjaa yksityiskohdistasi, paperimuodossa ja sähköisenä kopiona, jonka jaamme niiden kanssa, jotka osallistuvat rekrytointiprosessiin ja päätöksentekoon.

5. Kuinka kauan pidämme sitä

  • - Rekrytointiehdokkaiden tiedot onnistuneesti - kaikki paperityöt liitetään työntekijöiden kirjanpitoon ja säilytetään näiden ohjeiden mukaisesti (eli seitsemän vuotta työsuhteen päättymisestä).

  • - Epäonnistuneet rekrytointiehdokkaat - kaikki paperityöt tuhoutuvat turvallisesti 6 kuukauden kuluttua viimeisestä toiminnasta.

6. Käytämmekö mitään prosessoreita?

Ylämaan palkkahallinnon palvelut

4. Tietosuojaoikeutesi

Tietosuojalain mukaan sinulla on oikeudet, jotka meidän on tehtävä sinulle tietoisena. Saatavilla olevat oikeudet riippuvat syystä käsitellä tietosi. Jos käsittelemme tietojasi rikosoikeudellisiin tarkoituksiin, oikeutesi ovat hieman erilaiset.

  1. a) Käyttöoikeutesi - sinulla on oikeus pyytää meiltä kopioita henkilökohtaisista tiedoistasi ja selvittää, miten käytämme tai tallennamme henkilötietojasi. Tätä oikeutta sovelletaan aina. On kuitenkin joitain poikkeuksia, mikä tarkoittaa, että et välttämättä saa aina kaikkia käsittelemiämme tietoja.

    Käytät tätä oikeutta pyytämällä kopion tiedoista, joka tunnetaan yleisesti nimellä ”pääsypyyntö”. Vastaamme pyyntöösi yhden kuukauden kuluessa, mutta tietyissä olosuhteissa saatamme tarvita lisäaikaa pyyntösi tutkimiseen, mikä voi viedä jopa kaksi ylimääräistä kuukautta. Jos aiomme tehdä niin, ilmoitamme sinulle kuukauden kuluessa, että tarvitsemme enemmän aikaa ja miksi.

    Kopio henkilökohtaisista tiedoistasi toimitetaan ilmaiseksi, jollei pidä pyyntöäsi 'ilmeisen perusteettomana tai liiallisena', pyydämme kohtuullisen maksun pyyntöön liittyvien hallintokulujen kattamiseksi.

  2. b) Oikeutesi oikaisuun - sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan virheelliseksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää meiltä täydellisiä tietoja, jotka ovat mielestäsi puutteellisia. Tätä oikeutta sovelletaan aina.

  3. c) Oikeutesi tietojen poistamiseen - sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tietyissä olosuhteissa.

  4. d) Oikeutesi käsittelyn rajoittamiseen - sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä joissakin olosuhteissa. Jos hyväksymme vastaväitteesi, lopetamme tietojesi käytön tähän tarkoitukseen, ellei voimme antaa vahvoja ja laillisia syitä jatkaa tietojen käyttämistä vastaväitteistäsi huolimatta. Sinulla on ehdoton oikeus vastustaa meitä käyttämällä tietojasi suoramarkkinointiin.

  5. e) Oikeutesi tietojen siirrettävyyteen - Tämä koskee vain tietoja, jotka olet antanut meille. Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme meille antamasi tiedot organisaatiosta toiseen tai annamme sen sinulle. Oikeus pätee vain, jos käsittelemme tietoja suostumuksesi perusteella tai keskustelemme sopimuksen tekemisestä ja käsittely on automatisoitua.

5. Henkilökohtaisten tietojen jakaminen

Emme koskaan jaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin ilman sinun etukäteen antamaa suostumusta. Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, joten jos haluat muuttaa postitusasetuksiasi tai poistaa tietyn markkinointiviestinnän käytöstä, voit seurata asiaa koskevissa lomakkeissa olevia ohjeita tai ilmoittaa meille tässä tietosuojailmoituksessa ilmoitetut yhteystiedot.

Käytämme tietojenkäsittelijöitä, jotka ovat kolmansia osapuolia, tarjotaksemme palveluelementtejä meille. Meillä on sopimuksia tietojenkäsittelijöidemme kanssa. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi tehdä mitään henkilökohtaisten tietojesi kanssa, ellemme ole kehottaneet heitä tekemään sitä. He eivät jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muille organisaatioille kuin meille. He pitävät sitä turvallisesti ja pitävät sen niin kauan kuin opastamme.

Joissakin tilanteissa meillä on laillinen velvoite jakaa tietoja. Vakuutamme itsemme siitä, että meillä on laillinen perusta tietojen jakamiselle ja päätöksenteon dokumentoinnille, ja että olemme oikeudellinen perusta tietojen jakamiselle.

6. Tietojen siirtäminen ETA: n ulkopuolelle

Nykyisessä tietosuojalaissa asetetaan rajoituksia henkilötietojen siirtämiselle ETA: n (Euroopan talousalueen) ulkopuolelle, kolmansiin maihin tai kansainvälisiin järjestöihin. Nämä rajoitukset ovat voimassa sen varmistamiseksi, että nykyisten asetusten mukainen yksilöiden suojelun taso ei heikkene. Henkilötietoja saa siirtää ETA: n ulkopuolelle vain siirtoedellytysten mukaisesti. Yritykset voivat siirtää henkilötietoja, jos henkilötietoja vastaanottava organisaatio on antanut riittävät suojatoimenpiteet. Henkilöiden oikeuksien on oltava täytäntöönpanokelpoisia, ja luovutuksen jälkeen henkilöille on oltava käytettävissä tehokkaita oikeussuojakeinoja.

Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi Donor Shop ja Donor Perfect Yhdysvalloissa. Tätä suojaa Privacy Shield -kehys.

7. Linkit muihin sivustoihin

Kun tarjoamme linkkejä muiden organisaatioiden verkkosivustoille, tämä tietosuojailmoitus ei kata sitä, miten kyseinen organisaatio käsittelee henkilökohtaisia ​​tietoja. Kehotamme sinua lukemaan muiden käyttämiesi verkkosivustojen tietosuojailmoitukset.

8. Evästeiden käyttö

Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilöinä. Verkkosovellus voi sitten räätälöidä toimintasi tarpeitasi, tykkäyksiäsi ja epämielujasi keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi.

Kaikenlaiset evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston tarjoamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut ovat hyödyllisiä ja mitkä et. Eväste ei missään tapauksessa anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai muita tietojasi sinusta, lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka päätät jakaa kanssamme.

Sinulle annetaan mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeiden käyttö ponnahdusikkunassa, kun avaat ensimmäisen verkkosivustomme. Voit kuitenkin päättää olla hyväksymättä evästeitä, mutta tämä saattaa estää sinua hyödyntämästä kaikkia verkkosivuston etuja.

Google Analyticsin avulla analysoimme verkkosivustomme käyttöä. Google Analytics kerää tietoja verkkosivustojen käytöstä evästeiden avulla. Verkkosivumme suhteen kerättyjä tietoja käytetään verkkosivustojemme käyttöä koskevien raporttien luomiseen. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavana osoitteessa: www.google.com/policies/privacy.

9. Muutokset tietosuojailmoitukseen

Kaikki muutokset, joita teemme tulevaisuuden tietosuojailmoitukseen, julkaistaan ​​tällä sivulla. Jos tarkistettu versio sisältää merkittävän muutoksen, ilmoitamme sinulle 30 päivää etukäteen lähettämällä ilmoituksen muutoksesta verkkosivustollemme. Voimme myös ilmoittaa sinulle muutoksesta sähköpostitse tai muilla tavoilla.

10. Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Tätä tietosuojailmoitusta koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita, ja niiden tulee osoittaa seuraaviin osoitteisiin:

  • Yhdistyneen kuningaskunnan toimisto: puh: 01463-792600

  • Sähköposti: aacuk@lwintl.org

    Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme huolenaiheitasi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavalvontaviranomaiselle omassa maassasi.